Bedrijven en Instellingen

BedrijfskapsterBedrijven en Instellingen.

Wij knippen ook bij bedrijven op locatie dit kan zijn op de werkvloer of bij de werknemer thuis. De klanten kunnen dan via hun werk een kapper bestellen. De kapster heeft alles bij zich wat nodig is om te knippen en ruimt daarna ook weer alles op zodat niemand met de troep blijft zitten. Dit kan behoren tot de arbeidsvoorwaarden die werknemers verleiden om voor uw bedrijf te kiezen. Tot onze klantenkring behoren de ING, TMF en The Office service.

Instellingen:

We zijn ervaren in het omgaan met hulpbehoevende en oudere klanten en zullen dit ook graag bij u in de instelling komen laten zien. We kunnen knippen op de afdeling of in een daarvoor bestemde plek. Het voordeel voor uw cliënten is dat ze geknipt worden door iemand met ervaring met de doelgroep en dat ze niet de deur uit hoeven naar een overvolle kapsalon. In verband met een PGB kunnen wij ook op factuur werken. Tot onze klantenkring behoren onder andere meerdere afdelingen van Cordaan en de Nieuwe ST Jacob.

Eén antwoord op “Bedrijven en Instellingen”

  1. Weer bedankt voor je bezoek, Ons haar zit weer fantastisch zoals altijd bij jou. We vinden het ook altijd heel gezellig als je er bent. En voor de prijs hoeven we het ook niet te laten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.