Thuiskapster Amsterdam

Bent u op zoek naar een ervaren thuiskapster in Amsterdam bel : 020-7796841

Deze thuiskapster komt bij u thuis om uw haar te knippen of te permanenten in Amsterdam. Ik heb leren knippen op de kappers vakschool en in de salons waar ik daarna gewerkt heb. Dus als u wilt dat uw haar goed zit neem dan nu contact op!

Door een druk gezinsleven kan een bezoek aan de kapper plannen een uitdaging zijn. Maar Thuiskapster Amsterdam komt wanneer u dat wilt. Ik kom ook in de avonduren. En ik kom waar u dat wilt zelfs op de werkplek. Ook hebben wij diverse instellingen als klant. Uw kinderen kunnen spelen tot ze aan de beurt zijn terwijl u geknipt wordt. Mensen die minder mobiel zijn kunnen het als prettig ervaren (zeker met slecht weer) als de kapper aan huis komt. Of u vindt het gewoon makkelijk een kapster aan huis. Het zoeken naar een parkeerplek en wachten tot je aan de beurt bent is niet meer nodig. Een kappersbezoek is toch iets dat elke 6 weken terugkomt. En als je haar goed zit voel je je ook meteen goed!

Thuiskapster Amsterdam komt u voor een mooi prijsje knippen!

Bel nu:020-7796841 !

thuiskapsterzaandam

zorgkapperamsterdam.nl

kvk: 71206280 BTW: NL187802488B02 privacy_statement_2018

6 Replies to “Thuiskapster Amsterdam”

 1. Via internet bij Jacqueline terecht gekomen en op de korte termijn een afspraak gemaakt. Ze heeft ons alle vier geknipt en we zijn allemaal heel tevreden met hoe het zit. ik vind het wel een uitkomst een kapster wanneer het mij uitkomt. De prijs was ook prima in orde!
  Tot de volgende keer!

 2. Jacqueline verstaat haar vak. Mijn haar heeft altijd de door mij gewenste pasvorm en het is nog gezellig ook. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten.
  Kan Jacq dus van harte aanbevelen!!!

 3. Mijn zoon en ik zijn beide geknipt door Jacqueline en hebben dit als zeer realexed ervaren.
  Ze heeft geduld en hebben
  gezellig even gebabbeld over de koetjes en de kalfjes en de resultaten waren zeer naar tevredenheid.
  Tot de volgende keer toppertje

 4. Vandaag mijn moeder van 87 laten knippen en verven. Het zit weer keurig en ze is er blij mee. Jacqueline is een kundige en geduldige kapster. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.